Leasing εκτυπωτών: Γιατί σε συμφέρει

Leasing εκτυπωτών: Γιατί σε συμφέρει

Απόκτησε τον εκτυπωτικό εξοπλισμό που θεωρείται κατάλληλος για το γραφείο σου με συνάπτοντας leasing

Γρήγορη Περιήγηση

  1. Τι είναι το Leasing μηχανήματος;
  2. Πώς λειτουργεί;
  3. Γιατί σε συμφέρει:

Τι είναι το Leasing μηχανήματος;

Αγοράζεις το φωτοτυπικό μηχάνημα ή τον εκτυπωτή, αλλά η αποπληρωμή του γίνεται σε δόσεις. Η αγορά συνοδεύεται με συμβόλαιο συντήρησης το οποίο καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σου σε αναλώσιμα ή ανταλλακτικά που θα προκύψουν, μέχρι την πλήρη αποπληρωμή του μηχανήματος.


full screen

Πώς λειτουργεί;

  • Μας καλείς στο 25210 81431 και ενημερώνεις τον συνεργάτη μας για τις ανάγκες σου - όπως για παράδειγμα τι μηχάνημα χρειάζεσαι, την χρήση του μηχανήματος, τον αριθμό αντιγράφων που εκτυπώνεις κατά μέσο όρο, αν χρειάζεσαι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο μηχάνημα κ.λπ.
  • Αφού σκιαγραφήσουμε και αναλύσουμε τις ανάγκες σου βρίσκουμε το κατάλληλο μηχάνημα για την επιχείρησή σου. Σου αποστέλλουμε την προσφορά που ανταποκρίνεται απόλυτα σε όσα χρειάζεσαι και αφού συμφωνήσεις με την τιμή αγοράς και τους όρους συνεργασίας, το αίτημα προωθείται στο τμήμα service.
  • Το τμήμα service προετοιμάζει τον εξοπλισμό και τον παραδίδει με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα. Αφού γίνει η παράδοση, η εταιρία Zisopoulos αναλαμβάνει την εγκατάσταση και επίδειξη του φωτοτυπικού μηχανήματος ή του εκτυπωτή που έχεις παραγγείλει ώστε να λειτουργήσει με τον τρόπο που εξυπηρετεί εσένα.
  • Κάθε τέλος του μήνα εκδίδουμε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, βάσει της τιμής αντιγράφου που έχει συμφωνηθεί και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να το εξοφλήσεις.

Γιατί σε συμφέρει:

  1. Με την υπηρεσία leasing, έχεις στη διάθεσή σου τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι χωρίς να δεσμεύσεις όλο το επενδυτικό σου κεφάλαιο καθώς η αποπληρωμή αυτού γίνεται σταδιακά.
  2. Όλα τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα που κρίνονται απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού διατίθενται δωρεάν (εκτός του χαρτιού).
  3. Επιπλέον, έχεις δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δυνατότητα αναβάθμισης σε περίπτωση που κρίνεις ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει.
  4. Τα έξοδα εκπίπτουν στην ίδια χρονιά και επωφελείσαι φορολογικά.
  5. Τέλος, ο εξοπλισμός σου ανήκει.

Αν σε ενδιαφέρει η απόκτηση φωτοτυπικών μηχανημάτων με αυτόν τον τρόπο επικοινώνησε μαζί μας στο 25210 81431 ή στείλε μας email στο [email protected] και θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Άψογη εξυπηρέτηση, άψογο service, άψογη συμπεριφορά.

Μπάλλας - Παπαδόπουλος Ο.Ε.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler