Εμπλοκή versus απεμπλοκή χαρτιού - έχουμε τη λύση!

Εμπλοκή versus απεμπλοκή χαρτιού - έχουμε τη λύση!

Έχει τύχει να πνίγεσαι στη δουλειά και να χρειάζεσαι άμεσα να εκτυπώσεις μεγάλο όγκο εργασιών και ο εκτυπωτής σου να “μαγκώνει” το ένα χαρτί μετά το άλλο; Να βλέπεις το χαρτί να έχει γίνει φυσαρμόνικα και να μη γνωρίζεις πως να το αφαιρέσεις και να αγχώνεσαι, να σε πιάνει πανικός γιατί έχεις να παραδώσεις δουλειά και να θέλεις απεγνωσμένα να σπάσεις το πολυμηχάνημα σου; (προσωπικά την έχουμε ζήσει αυτή την στιγμή άπειρες φορές!) Μη το κάνεις – μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Η συγκεκριμένη «βλάβη» μπαίνει στην κατηγορία της εμπλοκής χαρτιούς και μπορεί πολλές φορές να επιλυθεί χωρίς την βοήθεια κάποιου τεχνικού.

Διάβασε παρακάτω 4 απλά βήματα για την απεμπλοκή χαρτιού και κάνε πιο εύκολη την ημέρα σου στο γραφείο:

  1. Μην απενεργοποιήσεις το μηχάνημα από τον κεντρικό διακόπτη μόλις δεις την ένδειξη Εμπλοκή Χαρτιού, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις ζημιά στο λειτουργικό και το «απλό» να μετατραπεί σε κάτι πολύπλοκο.
  2. Δες προσεκτικά που εμφανίζει την ένδειξη ότι υπάρχει εμπλοκή χαρτιού. Οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα σου δείχνουν ακριβώς το σημείο που έχει κολλήσει το χαρτί (με σκαρίφημα στην οθόνη) και σου δίνουν οδηγίες για το πως θα το ξεμπλοκάρεις ώστε να μην μπερδευτείς.
  3. Άνοιξε τις θυρίδες που υπάρχει η εμπλοκή και αφαίρεσε απαλά, ευλαβικά θα σου λέγαμε, το χαρτί. Μην κάνεις απότομες κινήσεις για να μη σκιστεί το χαρτί και τότε σίγουρα δεν θα μπορέσεις να το βγάλεις χωρίς την βοήθεια ενός τεχνικού.
  4. Μην αναλαμβάνεις τον ρόλο του ειδικού και κάλεσε τεχνικό αν διαπιστώσεις πως δεν μπορείς να επιλύσεις την βλάβη χωρίς βοήθεια. Είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο παραπάνω, παρά να προκαλέσεις μια επιπλέον βλάβη που μελλοντικά μπορεί να σου στοιχίσει παραπάνω σε χρήμα και χρόνο. Και ένα tip: Φρόντισε η ποιότητα του χαρτιού που προμηθεύεσαι να πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Πολλές φορές η κακή ποιότητα ευθύνεται για τέτοιου είδους βλάβες και με λίγη παραπάνω γνώση μπορείς να τις αποφύγεις μελλοντικά.

Αν δεις πως όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν, είμαστε εδώ για σένα! Κάλεσε μας στο 25210 81 431 και κλείσε ραντεβού με έναν από τους τεχνικούς μας.

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Όλα τα τμήματά σας παρεχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση. Όποτε σας χρειαστήκαμε ήσασταν δίπλα μας το συντομότερο!!!

Νικολαίδης Α.

96%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler