Διαχειριζόμενες Υπηρεσίες Πληροφορικής; Τι σημαίνει καλή Υποστήριξη;

Διαχειριζόμενες Υπηρεσίες Πληροφορικής; Τι σημαίνει καλή Υποστήριξη;

Η κατάλληλη υποστήριξη της πληροφορικής για μια επιχείρηση μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη συνολική παραγωγικότητα και λειτουργία της.


full screen

Με σταθερή υποστήριξη πληροφορικής, υπάρχει λιγότερος χρόνος διακοπής λειτουργίας, λιγότερα τεχνολογικά προβλήματα και περισσότερος χρόνος για να αφιερώσουν οι υπάλληλοι στα κρίσιμα εργασιακά τους καθήκοντα.

Γρήγορη Περιήγηση

  1. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT είναι εύκολα προσβάσιμος από κάθε μέλος της ομάδας.
  2. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT θα πρέπει να παρέχει γρήγορες λύσεις στα προβλήματα
  3. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής- IT προλαμβάνει πιθανά ζητήματα
  4. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT διατηρεί το επίπεδο ασφάλειας υψηλό σε μια επιχείρηση
  5. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής παρέχει επιλογές αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων
  6. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής παρέχει υποστήριξη για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται συχνότερα

Πολλές επιχειρήσεις, ωστόσο, δεν γνωρίζουν πώς μπορεί να είναι μια καλή υποστήριξη ΙΤ.

Ποια στοιχεία θα πρέπει να περιμένεις από τον πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής - και πώς ξέρεις ότι ο πάροχος προσφέρει την υποστήριξη που πραγματικά χρειάζεσαι;

1. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT είναι εύκολα προσβάσιμος από κάθε μέλος της ομάδας

Είτε έχεις ένα μέλος της ομάδας που χρειάζεται βοήθεια για την επαναφορά ενός κωδικού πρόσβασης είτε κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό, κάθε μέλος της ομάδας θα πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση στην ομάδα πληροφορικής.

Τα αιτήματα δεν θα πρέπει να περνάνε από περίπλοκες διαδικασίες όπου συμμετέχουν πολλά άτομα, αντίθετα, τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να έχουν την εμπιστοσύνη ότι μπορούν να φτάσουν στη βοήθεια που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

2. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT θα πρέπει να παρέχει γρήγορες λύσεις στα προβλήματα

IT-solutions

Η αργή επίλυση μικροπροβλημάτων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικό χρόνο διακοπής λειτουργίας σε μια επιχείρηση. Ένας υπάλληλος που δεν μπορεί να συνδεθεί μπορεί να χάσει τη δυνατότητα να εκτελέσει πολλές από τις συνήθεις εργασίες του - και μπορεί να καταλήξει να παλεύει να καλύψει αυτόν τον χρόνο αργότερα ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, να κοστίσει στην επιχείρηση με την πάροδο του χρόνου.

Ενώ ορισμένες προκλήσεις στον τομέα της πληροφορικής μπορεί να μην έχουν γρήγορες λύσεις, ένα πολλά υποσχόμενο τμήμα ΙΤ μπορεί να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που θα βρεθεί στο δρόμο του.

3. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής- IT προλαμβάνει πιθανά ζητήματα

Οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται οι πάροχοι υπηρεσιών IT είναι εκείνοι που έρχονται και καθαρίζουν μόλις εντοπιστεί ένα πρόβλημα.

Ένας αποτελεσματικός πάροχος δρα προληπτικά. Αυτό σημαίνει ότι:

  • Παραμένει ενήμερος για τις τελευταίες εφαρμογές και τεχνολογίες, και στη συνέχεια κάνει συστάσεις σχετικά με την τεχνολογία που χρειάζεται η επιχείρηση για να υπερέχει.

  • Παρέχει πρόσβαση σε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές και εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση για την ομαλή λειτουργία της.

  • Ενημερώνεται για τις τελευταίες διορθώσεις και ενημερώσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται τακτικά -συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αυτών των διορθώσεων και ενημερώσεων τη στιγμή που είναι λιγότερο πιθανό να διαταράξουν την επιχείρησή σας.

  • Ενημερώνει για πιθανά προβλήματα με το hardware και ενημερώνει εγκαίρως για κάποιο πιθανό πρόβλημα.

4. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής - IT διατηρεί το επίπεδο ασφάλειας υψηλό σε μια επιχείρηση

IT-security

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει γίνει όλο και πιο σημαντική για πολλές επιχειρήσεις. Το 43% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δεν διαθέτουν αποτελεσματικά σχέδια άμυνας στον κυβερνοχώρο, παρόλο που διαθέτουν τα βασικά εργαλεία και antiviruses.

Τι σχέδιο έχουν σε περίπτωση υποστούν παραβίαση;

Ένας αποτελεσματικός πάροχος διαχείρισης IT ενημερώνει για τις τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο και τα μέτρα προστασίας της επιχείρησης.

Εφαρμόζει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ολόκληρη την επιχείρηση, με βάση τον προϋπολογισμό που μια επιχείρηση είναι διατεθειμένη να διαθέσει για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

5. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής παρέχει επιλογές αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων

backup-systems

Μια εταιρεία λειτουργεί με βάση τα δεδομένα. Οι σημερινές επιχειρήσεις συλλέγουν και μεταδίδουν περισσότερα δεδομένα από ποτέ. Η απώλεια αυτών των δεδομένων μπορεί γρήγορα να αποδειχθεί καταστροφική για ολόκληρη την επιχείρηση.

Απώλεια δεδομένων μπορεί να συμβεί, είτε από σφάλμα χρήστη, είτε από κυβερνοεπίθεση, είτε από κάποιο πρόβλημα στον Server.

Ένας αποτελεσματικός πάροχος διαχείρισης πληροφορικής βοηθά μια επιχείρηση να προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων που θα επιτρέψουν την αποκατάσταση τους σε περίπτωση κρίσης.

6. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής παρέχει υποστήριξη για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται συχνότερα

Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία για την αποτελεσματική λειτουργία τους, την προστασία των εργαζομένων τους και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής παραγωγικότητας στο περιβάλλον του γραφείου.

Όλες οι τεχνολογικές συσκευές πρέπει να διατηρούνται σε άριστη λειτουργία για να αποδίδει μια επιχείρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένας πάροχος διαχείρισης πληροφορικής θα πρέπει παρέχει υποστήριξη για όλα τα βασικά κομμάτια της τεχνολογίας σε μια επιχείρηση, αντί να την αφήνει να ταλαιπωρείται και να συναλλάσσεται με ένα ευρύ φάσμα προμηθευτών και παρόχων υποστήριξης για να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Εάν σου φάνηκε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο κάνε μια εγγραφή στο newsletter μας για περισσότερα ενημερωτικά άρθρα που θα βοηθήσουν σε μια πιο ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σου

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Άψογη εξυπηρέτηση, άψογο service, άψογη συμπεριφορά.

Μπάλλας - Παπαδόπουλος Ο.Ε.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler