Πολιτική Παράδοσης

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ο Πελάτης θα ενημερώνεται με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχει δηλώσει για τα προϊόντα, τον τρόπο πληρωμής καθώς και για τον χρόνο παράδοσης που έχει επιλέξει.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε Πελάτης κατά την υποβολή παραγγελίας του, συνοδευόμενα από την απόδειξη πώλησης και το δελτίο αποστολής. Εξαιρέσεις γίνονται μόνο κατά υπόδειξη του Πελάτη σε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθή δήλωση των στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με την αποστολή και παράδοση του εμπορεύματος. Η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σφάλμα κατά την δήλωση στοιχείων ή πληροφοριών.

Διαδικασία Αποστολής

Η Εταιρεία Zisopoulos συνεργάζεται με διάφορες υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) και τα έξοδα της εκάστοτε αποστολής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον παραλήπτη/ Πελάτη αυτών. Η Εταιρεία φροντίζει να έχει ενημερωθεί ο Πελάτης για το κόστος αποστολής πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

α. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-4 μέρες από την ημέρα παραγγελίας, ωστόσο ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διεύθυνση αποστολής. Η εταιρία Zisopoulos καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παράδοση των προϊόντων να γίνεται απρόσκοπτη και στο αναφερόμενο χρονικό περιθώριο ωστόσο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, αργιών, περιόδους υπερβολικής κίνησης μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις για τις οποίες η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη καθώς δεν εμπίπτουν στον έλεγχο αυτής (Εταιρείας).

β. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παραλαβή προϊόντων μπορεί να γίνει από το κατάστημα Zisopoulos (Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, Δράμα 66100) τις ημέρες λειτουργίας του καταστήματος.

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 16:00.

Zisopoulos Team

Αξιοπιστία σε σωστό χρόνο

Μακρής Σ. - Μαραγκός Α. Ο.Ε.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler