Zisopoulos Team

Η Zisopoulos ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Δράμα και δραστηριοποιείται στον τομέα του Αυτοματισμού Γραφείου. Κύριο αντικείμενο της ειναι η πώληση και μίσθωση φωτοτυπικών μηχανημάτων, εκτυπωτών και σαρωτών καθώς και η διάθεση επώνυμων αναλωσίμων και ανταλλακτικών του κλάδου. Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες και συνεχόμενη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, η Zisopoulos παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αλέξης

Manager — Αλέξης

Η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί τη συνεργασία και οδηγεί στην εξέλιξη και την αξιοπιστία είναι σημαντικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας της Zisopoulos. Ο Αλέξης ασχολείται καθημερινά με την "ενορχήστρωση" των τμημάτων και τις ανάγκες αυτών με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Όταν δεν ασχολείται με την δουλειά κυνηγά είτε τον αέρα (kitesurfing – ιστιοπλοΐα) είτε το χιόνι (snowboard) είτε τον γιο του. Μισεί το παραψημένο φιλέτο.

 
Μιχάλης

Founder / Ιδρυτής της επιχείρησης — Μιχάλης

Ιδρυτής της επιχείρησης και εργασιομανής. Η χρόνια εμπειρία σε αγορές όσο και πωλήσεις, καθώς και η αποφασιστηκότητα του συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης. Αυθόρμητος και διαχυτικός θα σου πει πάντα την χαμογελαστη του καλημέρα! Έχοντας μοιράσει την ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας δηλώνει πως δε θα μπορούσε να ζήσει αποκλειστικά σε μία απο τις δύο χώρες.

Τα απογεύματα αφιερώνεται στο τάβλι – οχι πάντοτε επιτυχημένα! Μιλάει με τα παιδια του (4 παρακαλώ) τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα

 
Δήμητρα

Accounting / Λογιστήριο — Δήμητρα

Η ανάπτυξη της εταιρίας Zisopoulos υποστηρίζεται καθημερινά από τη Δήμητρα. Παραστατικά, συμψηφισμοί, υπόλοιπα πελατών-προμηθευτών, μισθοδοσίες και εμβάσματα είναι οι κύριες της ασχολίες. Στα διαλέιμματα ή θα τρώει (είναι 55 κιλά με το ζόρι) ή θα ενημερώνεται για την μέρα των παιδιών της.

Hobby: η ζωγραφική.

 

Service / Τμήμα επισκευών

Το μεγαλύτερο σε μέλη τμήμα της επιχείρησης αποτελείται από την Ράνια, τον Γιάννη, τον Χρήστο και τον Ανέστη. Κύρια αποστολή του τμήματος η επίλυση και η αποκατάσταση βλαβών καθώς και η συντήρηση των μηχανημάτων.

Ράνια

Ράνια

Προισταμένη του τμήματος service και head of after sales. Η Ράνια είναι αυτή που λαμβάνει τα μηνύματα των βλαβών και τα προωθεί ανάλογα στους τεχνικούς ωστε να αποκατασταθούν οι βλάβες με τον συντομότερο τρόπο. Επίσης κάνει τα απαραίτητα πλεον follow up και φροντιζει να «κλείνουν» τυχόν ανοιχτές εκκρεμότητες.

Αδυναμία: τα σκυλιά.

Γιάννης

Γιάννης

Ο «παλαιότερος» τεχνικός της επιχείρησης. Συνδιάζοντας την τεχνογνωσία, την επιμονή αλλά και την υπομονή του μπορεί και επιλύει τις πιο απαιτητικές βλάβες και αποκαθιστά την ροή εργασίας του μηχανήματος.

Του αρέσει το ψάρεμα και το τρέξιμο. Χαρακτηριστικό του: όταν αγχώνεται μιλάει υπερβολικά γρήγορα.

Χρήστος

Χρήστος

Ο Χρήστος έφερε φρέσκο αέρα στην ομάδα του service. Η αποφασιστηκότητα και η ταχύτητα που τον χαρακτηρίζουν έχουν συμβάλει στην μείωση χρόνου ανταποκρίσης των βλαβών και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Μέγα ενδιαφέρον: το ποδόσφαιρο. Αγαπημένος καφές: ο φραπές

Ανέστης

Ανέστης

Ο Ανέστης είναι το νεότερο μέλος του τεχνικού τμήματος. Η εξειδίκευση του στα δίκτυα και στους υπολογιστές συμπλήρωσε τις γνώσεις της ομάδας δίνοντας την δυνατότητα σε πιο ολιστικές προσεγγίσεις όσο αφορά την αυτοματοποίηση γραφείων.

Σιχαίνεται τα φίδια. Νεο εγχείρημα: η φωτογραφία

 
Γιώργος

Supply department / Τμήμα προμηθειών — Γιώργος

Η εταιρία Zisopoulos έχει αναπτύξει ένα σύγχρονο σύστημα παραλαβής, αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων το οποίο το διαχειρίζεται ο Γιώργος. Με την σωστή καταμέτρηση, την χρήση κατάλληλου λογισμικού με καθορισμό θέσεων και βάρους και με την άμεση παραδοση των εμπορευμάτων, ο Γιώργος καταφέρνει να κρατά τους πελάτες ενήμερους για την εξέλιξη της παραγγελίας τους και ευχαριστημένους.

Υποκοριστικό: JoJo μάστορας. Χιούμορ: βρώμικο

 
Μαρία

Marketing — Μαρία

Η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης είναι κομμάτι του τμήματος marketing το οποίο διαχειρίζεται η Μαρία. Στρατηγική, προσφορές, email marketing, επικοινωνία, προβολή και τα απαραίτητα πλεόν follow ups είναι μερικά από τα καθημερινά καθήκοντα της Μαρίας.

Κόλλημα: geek της εξέλιξης - όπου σεμινάριο, παρουσιάσεις, meet ups το Μαράκι πρώτο.

 

Internet infrastructure — Κυριάκος

Όραμα της ομάδας Zisopoulos είναι να αναπτύξει την ψηφιακή πλατφόρμα και τις υπηρεσίες της, ωστε ο επισκέπτης να δεχθεί την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και να επιλέξει το προιον που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Ο Κυριακός λοιπόν, συμβάλλει στην «ψηφιακή εξέλιξη» της επιχείρησης συλλέγοντας και αναλύοντας τα δεδομένα, συντηρώντας την ιστοσελίδα καθώς και το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησης και φροντίζοντας παράλληλα όλες οι υπηρεσίες να ειναι φιλικές προς τον εκάστοτε χρήστη.

Η ντουλάπα του αποτελειται απο ρουχα των ακολουθων χρωμάτων: γκρι, μαυρο, μπλε (σκουρο), καφε, κυπαρισσι, γκρι σκούρο, ανοιχτό μαυρο. Τιπ: αν τον γαργαλήσετε στο αυτί «βραχυκυκλώνει»

Operations Engineer — Ανδρέας

Όταν φτάσαμε στο σημείο να διαπιστώσουμε ότι κάτι στην επισχείρηση μας δε λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο θα θέλαμε, εμφανίστηκε ο Κυριάκος ← και μας σύστησε τον Ανδρέα Στόκα. Ο Ανδρέας ως operations engineer και απο μηχανής θεός, μας βοήθησε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες εντός επιχείρησης, να περιορίσουμε αυτές που δε προσθέτουν αξία στον τρόπο λειτουργίας και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Χάρη στον Ανδρέα λειτουργούμε πιο γρήγορα, αποτελεσματικά και κοιμόμαστε πλεον τα βράδια...

Έχει άλλα 6 αδέρφια (όλα είναι ιδιοφυιες), είναι 51 χρονών και δεν έχει ούτε ΜΙΑ άσπρη τρίχα – και δε τα βαφει...

 
Zisopoulos Team

Αξιοπιστία σε σωστό χρόνο

Μακρής Σ. - Μαραγκός Α. Ο.Ε.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler