Εκτυπωτές εναντίον υπολογιστών - Τιτανομαχία

Εκτυπωτές εναντίον υπολογιστών - Τιτανομαχία

Στον αιώνα της τεχνολογίας, υπάρχει μια διαχρονική αντιπαλότητα μεταξύ εκτυπωτών και υπολογιστών. Ενώ οι εκτυπωτές περιμένουν τις διαταγές πορείας τους, οι υπολογιστές είναι αυτοί που φαίνονται αποφασισμένοι να μετατρέψουν κάθε εργασία εκτύπωσης σε μια "slap stick" κωμωδία (στα ελληνικά: κωμωδία στην οποία οι ήρωες συμπεριφέρονται με ανόητο τρόπο και κάνουν συνέχεια γκάφες).

Με μια γρήγορη ματιά

  1. Το μυστήριο του εξαφανισμένου εγγράφου
  2. Η εξέγερση των μελανοδοχείων
  3. Προβλήματα Wi-Fi
  4. Η φάρσα της εμπλοκής χαρτιού
  5. Μηνύματα σφάλματος σε κώδικα Morse

Ας βουτήξουμε, λοιπόν, στον κόσμο των "άτακτων" υπολογιστών και των συμπεριφορών τους που κάνουν τους εκτυπωτές να σηκώνουν τα μεταφορικά χάρτινα χέρια ψηλά παραδιδόμενοι.

Το μυστήριο του εξαφανισμένου εγγράφου

Φανταστείτε το εξής: πατάτε το κουμπί εκτύπωσης, ο εκτυπωτής κάνει έναν ύποπτο ήχο και μετά... τίποτα. Ο υπολογιστής, έτσι απλά αποφάσισε ότι το έγγραφό σας αξίζει να πάει διακοπές "έκπληξη" στην ψηφιακή άβυσσο. Είναι η πράξη εξαφάνισης του αρχείου και ο εκτυπωτής περιμένει αναρωτώμενος πού εξαφανίστηκαν οι οδηγίες του.

Η εξέγερση των μελανοδοχείων

Άλλο σενάριο: Mόλις αντικαταστήσατε το δοχείο μελάνης και ο εκτυπωτής επιμένει ότι είναι ακόμα άδειο. Δεν πρόκειται για δυσλειτουργία- είναι ο υπολογιστής που υποδύεται τον μαριονετοπαιχτη, πείθοντας τον εκτυπωτή να επαναστατήσει ενάντια στις προσπάθειές σας για μια ομαλή εμπειρία εκτύπωσης. Πρόκειται για μια συνωμοσία από άσσους και μηδενικά, που σας αφήνει με έναν εκτυπωτή ο οποίος πιστεύει ότι ηγείται μιας επανάστασης ενάντια στο μελάνι.

Προβλήματα Wi-Fi

Αχ, οι χαρές του ασύρματου κόσμου!

Εκτός από την περίπτωση που ο υπολογιστής σας αποφασίσει ότι ο εκτυπωτής πρέπει να αγκαλιάσει τον offline τρόπο ζωής.

Ο εκτυπωτής, με τα αθώα φωτάκια που αναβοσβήνουν, γίνεται το θύμα των ιδιοτροπιών WiFi του υπολογιστή. Είναι σαν ο υπολογιστής να έχει εγγράψει τον εκτυπωτή σας σε ένα ψηφιακό καταφύγιο διαλογισμού χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η φάρσα της εμπλοκής χαρτιού

Μια από τις κλασικές φάρσες στο οπλοστάσιο του υπολογιστή είναι η ψεύτικη ειδοποίηση για εμπλοκή χαρτιού. Ο εκτυπωτής, που περιμένει επιμελώς τη στιγμή που θα λάμψει, δηλώνει ξαφνικά εμπλοκή χαρτιού - μια εμπλοκή χαρτιού που δεν υπάρχει. Είναι ο τρόπος του υπολογιστή να δοκιμάσει τις ικανότητές σας στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την ικανότητά σας να αντισταθείτε στην παρόρμηση να μιλήσετε αυστηρά στον εκτυπωτή.

Μηνύματα σφάλματος σε κώδικα Morse

Οι υπολογιστές έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο να μετατρέπουν τα μηνύματα σφάλματος σε ιερογλυφικά που μόνο αυτοί μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν. Ο εκτυπωτής, προσπαθώντας να ακολουθήσει τις αινιγματικές οδηγίες του υπολογιστή, καταλήγει σε έναν βρόγχο σύγχυσης. Είναι σαν να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με έναν εξωγήινο χρησιμοποιώντας ένα χαλασμένο γουόκι-τόκι - διασκεδαστικό για τους παρατηρητές, απογοητευτικό για τον εκτυπωτή.

Στο μεγάλο χορό της τεχνολογίας, ο υπολογιστής βρίσκεται στο επίκεντρο, στροβιλίζοντας τους εκτυπωτές σε ένα χαοτικό βαλς σύγχυσης και αγανάκτησης. Δεν είναι ότι οι εκτυπωτές είναι από τη φύση τους ανυπάκουοι- απλώς οι υπολογιστές έχουν μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ που περιλαμβάνει την εξώθηση των εκτυπωτών στα όριά τους.

Έτσι, την επόμενη φορά που ο εκτυπωτής σας θα αρνηθεί να συνεργαστεί, σκεφτείτε το αθώο μηχάνημα που θα βρεθεί στα διασταυρούμενα πυρά ενός ψηφιακού τσίρκου που θα σκηνοθετήσει ο άτακτος υπολογιστής. Σε αυτή τη μάχη των τιτάνων, οι υπολογιστές είναι αυτοί που κλέβουν τις εντυπώσεις, αφήνοντας τους εκτυπωτές να παίζουν το ρόλο του άβουλου βοηθού στη μεγάλη κωμωδία των τεχνολογικών σφαλμάτων.

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ καλές τιμές. Πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσετε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κατάστημα σας για αυτό και σας προτείναμε και σε συνάδελφό μας.

Θώμογλου Π.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler