Οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19 κατά την επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας

Οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19 κατά την επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δύσκολα μέτρα και στην εταιρία Zisopoulos νοιαζόμαστε πολύ για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων μας αποφασίσαμε σαν εταιρία να συντάξουμε και να μοιραστούμε έναν πρακτικό και χρήσιμο οδηγό σεβόμενοι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του COVID-19, κατά την επίσκεψη του τεχνικού μας για την επισκευή ή συντήρηση που αφορά το φωτοτυπικό μηχάνημα σας.

  1. Αερίστε καλά το χώρο σας πριν την επίσκεψη του τεχνικού.

  2. Απολυμάνετε τις επιφάνειες του πολυμηχανήματος ή του εκτυπωτή με τις οποίες θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή ο τεχνικός πριν και μετά την επίσκεψή του. Αν δεν διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο παρακαλούμε να ενημερώσετε τον τεχνικό και να φροντίσετε για την ύπαρξη αντισηπτικού και χαρτιού, ώστε να το αναλάβει ο ίδιος.

  3. Διατηρείτε ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων από τον τεχνικό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και μην υπερβαίνετε τα τρία άτομα στον ίδιο χώρο.

  4. Αν υπάρχει στο χώρο σας άτομο με συμπτώματα COVID-19 παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρία μας στο 25210 81431, στο 6981030899 ή εναλλακτικά με email στο [email protected], ώστε να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σε μελλοντική ημερομηνία.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Ελπίζουμε να βγούμε όλοι από αυτό πιο δυνατοί, υγιείς και συνειδητοποιημένοι.

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Καλημέρα σας, είστε από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που αλληλεπιδρούν τόσο ανθρώπινα με τους πελάτες σας, κάτι που εγώ το θεωρώ πολύ Σημαντικό ! Ευχαριστίες στην οικογένεια Ζησόπουλου καί στους συνεργάτες της, που όλοι μαζί έχετε μετατρέψει την εργασία σε δημιουργική προσφορά . Συνεχίζετε . . .

Β. Κοκκαλίδης

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler
;