Leasing vs Ενοικίαση Φωτοτυπικού - Ποια λύση σου ταιριάζει;

Leasing vs Ενοικίαση Φωτοτυπικού - Ποια λύση σου ταιριάζει;


full screen

Leasing vs Ενοικίαση

Το leasing είναι μια επιλογή για την απόκτηση ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, συνάπτωντας μια σύμβαση με τον προμηθευτή για την αποπληρωμή του. Η αποπληρωμή γίνεται σε δόσεις σε μια συμφωνημένη περίοδο χρόνου και είναι ιδανική λύση αν γνωρίζεις ότι θα χρειαστείς το φωτοτυπικό μηχάνημα για την περίοδο της συμφωνίας. Το leasing συνοδεύεται σχεδόν πάντα με ένα συμβόλαιο συντήρησης ή υπηρεσία Managed Print Services.

Η ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να καλύψεις τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες σου ή εάν δεν θέλεις να δεσμευτείς για μια μακρύτερη συμφωνία.

Γρήγορη Περιήγηση

  1. Leasing vs Ενοικίαση
  2. Γιατί Ενοικίαση Φωτοτυπικού Μηχανήματος
    1. Οικονομικά οφέλη
    2. Φορολογικά οφέλη
    3. Ενοικίαση Φωτοτυπικών Μηχανημάτων για Εκδηλώσεις
    4. Περίοδοι υψηλής ζήτησης
    5. Ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος για νέες επιχειρήσεις
    6. Δεν γνωρίζεις ακόμη τις ανάγκες σου
  3. Γιατί Leasing Φωτοτυπικού Μηχανήματος
    1. Να θυμάσαι το χαρτί
    2. Αποφυγή άμεσης εκταμίευσης κεφαλαίου
    3. Φορολογικά αποδοτικό

Το leasing απαιτεί από την επιχείρησή να έχει κάποιο ιστορικό υπόβαθρο, οπότε αν τώρα ξεκινάς μια νέα επιχείρηση, τότε η ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος σου επιτρέπει να έχεις άμεσα ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για τις τωρινές ανάγκες σου έως ότου η επιχείρησή σου καθιερωθεί και έχεις καλύτερη εικόνα των απαιτήσεων παραγωγής εγγράφων.

Οι περίοδοι ενοικίασης ποικίλουν από μερικές ημέρες έως κάποια χρόνια, δίνοντάς σου την ευελιξία να έχεις ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για όσο χρόνο το χρειαστείς.

Εάν πρέπει να παράξεις έγγραφα για ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, η ενοικίαση φωτοτυπικού είναι η ιδανική λύση για να καλύψετε τη βραχυπρόθεσμες ανάγκες της επιχείρησής σου.

Γιατί ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος

Ένα επαγγελματικό φωτοτυπικό μηχάνημα είναι ένα βασικό εργαλείο σε πολλές επιχειρήσεις, οπότε η απόκτησή του είναι σχεδόν υποχρεωτική όταν η ανάγκη σε παραγωγή και σάρωση εγγράφων είναι μεγάλη. Το κόστος απόκτησης ενός καινούργιου φωτοτυπικού μηχανήματος είναι αρκετά μεγάλο και για διάφορους λόγους η ενοικίαση με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται, είναι πιο ελκυστική για κάποιες επιχειρήσεις από το να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό.

Οικονομικά οφέλη

Η επιλογή ενοικίασης είναι ιδανική για επιχειρήσεις που δεν ενδιαφέρονται να έχουν στην κτίση τους και να επενδύσουν σε ένα νέο φωτοτυπικό μηχάνημα, αλλά να πληρώνουν ένα μηνιαίο ποσό ανάλογο της χρήσης χωρίς να χρειαστεί να σκεφτούν το κόστος συντήρησης και αναλωσίμων καθώς συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίου.

Φορολογικά οφέλη

Οι μηνιαίες πληρωμές ενοικίου εκπίπτουν φορολογικά στην ίδια χρονιά ως επαγγελματικό κόστος.

Ενοικίαση Φωτοτυπικών Μηχανημάτων για Εκδηλώσεις

Η ενοικίαση είναι μια περίπτωση που επιλέγουν και για τις παρακάτω εκδηλώσεις καθώς χρησιμοποιούνται για μικρή χρονική περίοδο και η αγορά ενός φωτοτυπικού δεν είναι καν επιλογή

  • Συνέδρια
  • Εκθέσεις
  • Ετήσιες Αναφορές
  • Μεγάλα Έργα
  • Οικονομικοί Έλεγχοι
  • Εργολαβίες
  • Νομικές Εργασίες
  • Φεστιβάλ

Περίοδοι υψηλής ζήτησης

Κάποιες φορές ο εκτυπωτικός εξοπλισμός που ήδη διαθέτεις δεν είναι αρκετός για ξαφνική αύξηση του όγκου εργασιών. Χρειάζεσαι μια άμεση λύση χωρίς δεσμεύσεις για να υποστηρίξει την αυξημένη παραγωγή εγγράφων.

Ενοικίαση φωτοτυπικού μηχανήματος για νέες επιχειρήσεις

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι μια αγχώδης στιγμή, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα μπορεί να μην είναι στη λίστα προτεραιότητας. Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και η ενοικίαση είναι η ιδανική βραχυπρόθεσμη επιλογή μέχρι να καταλάβεις τις ακριβείς απαιτήσεις στην παραγωγή εγγράφων.

Δεν γνωρίζεις ακόμη τις ανάγκες σου

Γνωρίζεις την αναγκαιότητα ενός Φωτοτυπικού Μηχανήματος στο γραφείο ή και ενός εκτυπωτικού στόλου στην επιχείρησή σου. Έχεις όλην την απαραίτητη υποδομή και κεφάλαιο για την συγκεκριμένη επένδυση. Όμως γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες στο γραφείο ή σε κάθε τμήμα της επιχείρησής σου;

Η σύναψη ενός συμβολαίου ενοικίασης σε συνεργασία με κάποιο λογισμικό παρακολούθησης της χρήσης των εκτυπωτικών συσκευών (MPS), για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. 6 μήνες) από εξειδικευμένο πάροχο, μπορεί να σου προσφέρει ακριβής ανάλυση των αναγκών της επιχείρησής σου. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι το κεφάλαιο που έχει επενδυθεί για αγορά νέου εξοπλισμού αυτοματισμού γραφείου, αποδίδει στο μέγιστο.

Γιατί Leasing Φωτοτυπικού Μηχανήματος

Ο εκτυπωτικός εξοπλισμός μιας επιχείρησης είναι ακριβός, με τα κορυφαία μοντέλα να κοστίζουν αρκετά.

Ένα leasing φωτοτυπικού μηχανήματος συμπεριλαμβάνει τις μηνιαίες δόσεις αποπληρωμής του μηχανήματός σου, ένα Συμβόλαιο Συντήρησης, το οποίο έχει την δυνατότητα επέκτασης και Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου σε αναλώσιμα.

Να θυμάσαι το χαρτί

Όλα τα leasing που παρέχονται από την Zisopoulos έρχονται πακέτο με την Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτυπώσεων για τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και με ένα Συμβόλαιο Συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αναλώσιμα σου αποστέλλονται για αλλαγή όποτε απαιτείται.

Τα φωτοτυπικά εγκαθίστανται με ένα λογισμικό παρακολούθησης που μας ειδοποιεί όταν η στάθμη των toner είναι σε χαμηλό επίπεδο, έτσι γνωρίζουμε πριν από εσένα πότε το φωτοτυπικό σου χρειάζεται την προσοχή μας. Επομένως παίρνουμε από εσένα το βάρος της παραγγελίας αναλωσίμων και προβλέπουμε να πάρεις στα χέρια σου τα toner πριν τελειώσουν τα προηγούμενα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να αφαιρέσεις τα εξαντλημένα toner και να τα αντικαταστήσεις με τα νέα.

Επιπλέον παρακολουθούμε και τον χρόνο ζωής των ανταλλακτικών, διενεργόντας, έπειτα από συνεννόηση, τα απαραίτητα service για την ομαλή λειτουργία του φωτοτυπικού.

Το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να μην ξεμείνεις από χαρτί. Αυτό το αφήνουμε σε σένα…

Αποφυγή άμεσης εκταμίευσης κεφαλαίου

Δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις τα διαθέσιμα κεφάλαια για να αγοράσουν τον απαραίτητο εκτυπωτικό εξοπλισμό, καθώς ενδέχεται να κοστίζουν πολλά.

Το leasing φωτοτυπικού μηχανήματος αφαιρεί το βάρος μιας μεγάλης δαπάνης, ενώ παράλληλα παρέχει στην επιχείρηση το φωτοτυπικό μηχάνημα που χρειάζεται.

Είτε ξεκινάς τώρα τις επιχειρηματικές σου κινήσεις είτε βρίσκεσαι αρκετό καιρό στον επιχειρηματικό τομέα, γνωρίζεις ότι η επιχειρηματική ζωή είναι απρόβλεπτη και η διατήρηση μιας υγιούς και σταθερής ροής χρημάτων είναι απαραίτητη.

Το leasing φωτοτυπικού μηχανήματος σού επιτρέπει να διατηρείς τη ροή χρημάτων με ένα προβλέψιμο μηνιαίο κόστος.

Φορολογικά αποδοτικό

Το leasing φωτοτυπικού μηχανήματος θεωρείται έξοδο για την επιχείρηση και τα έξοδα εκπίπτουν την ίδια χρονιά.

Είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε τη βέλτιστη λύση για την επιχείρησή σου!

Επικοινώνησε μαζί μας:

  • messenger

  • email

  • Πάρε μας ένα τηλέφωνο: +30 25210 81 431 / +30 6981 030899

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Άμεση εξυπηρέτηση και καλή ποιότητα υπηρεσιών

Ευαγγελάκος Ι.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler