Πως να φροντίσετε το φωτοαντιγραφικό σας

Μπορείτε και εσείς έμπρακτα με λίγη “φροντίδα” και “αγάπη” να διατηρήσετε τις επιδόσεις του εξοπλισμού σας καθώς και να επιμηκύνετε την διάρκεια ζωής αυτού. Ιδού κάποια tips τα οποία μπορεί να σας φανούν χρήσιμα :)

Να διατηρείται το τζάμι του φωτοαντιγραφικού καθαρό ώστε να μην αποτυπώνονται στα αντίγραφα υπολείμματα όπως ακαθαρσίες, διορθωτικό, δαχτυλιές κλπ. Ενδεικτικοί τρόποι συντήρησης με καθαρίσματος με υγρό τζαμιών, ασετον ή οινόπνευμα.

Τοποθετείτε το πολυμηχάνημα σε χώρο καθαρό, χωρίς υγρασία και σε ευθυγραμμισμένη επιφάνεια είτε στο δάπεδο είτε σε ανάλογη βάση.

Συνίσταται η τοποθέτηση του πολυμηχανήματος να γίνει σε απόσταση τουλάχιστον 10cm από τον τοίχο ώστε να επιτρέπεται ο αερισμός του.

Το πολυμηχάνημα δεν πρέπει να μετακινείται κατά της διάρκεια της εκτύπωσης.

Μην διακόπτετε την παροχή ρεύματος του πολυμηχανήματος είτε κλείνοντάς το από τον γενικό διακόπτη είτε βγάζοντας το μηχάνημα από την πρίζα.

Συνίσταται η χρήση χαρτιού Α’ ποιότητας, αποφεύγοντας τα χαρτιά που δεν πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Διατηρείτε το χαρτί σε χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Οι αλλαγές στις συνθήκες του χαρτιού ενδέχεται να προκαλέσουν εμπλοκές ή τσαλακώματα.

Κατά την διάρκεια της εκτύπωσης σας προτείνουμε να κλείνετε το καπάκι ή τον τροφοδότη του μηχανήματος ώστε να διατηρείται άριστη η ποιότητα του αντιγράφου και να επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση γραφίτη.

Προτείνεται η εγκατάσταση επίσημου λογισμικού, του εκάστοτε κατασκευαστή καθώς έτσι επιλύονται γρηγορότερα οποιαδήποτε πιθανά θέματα απόδοσης.

Αποφεύγετε τα αιχμηρά αντικείμενα για την απεμπλοκή χαρτιού.

Σε κάθε χρήση απαγορεύεται παντός τύπου βανδαλισμός της μηχανής.

Και το πολυμηχάνημα θέλει το “αφεντικό του” - πολλοί χρήστες ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Κατεβάστε τις παραπάνω οδηγίες σε PDF για εκτύπωση

Χρειάζεστε επαγγελματική υποστήριξη;

Το μηχάνημά σας συνεχίζει να διαμαρτύρεται και διακόπτεται η ροή της εργασίας σας; Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη έχετε ώστε να αποκατασταθεί άμεσα οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε.

Επισκευή / service

Εγγυόμαστε άμεση τεχνική υποστήριξη με δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και επιλογή υπηρεσιών συμβολαίου συντήρησης.

Μάθετε περισσότερα

Συμβόλαιο συντήρησης

Εξασφαλίστε την απρόσκοπτη, ομαλή και βέλτιστη λειτουργία του εξοπλισμού σας με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος.

Μάθετε περισσότερα

Zisopoulos Team

Όλα τα τμήματά σας παρεχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση. Όποτε σας χρειαστήκαμε ήσασταν δίπλα μας το συντομότερο!!!

Νικολαίδης Α.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler