Canon uniFLOW - Ενιαία Πλατφόρμα για Εκτύπωση & Σάρωση

Canon uniFLOW - Ενιαία Πλατφόρμα για Εκτύπωση & Σάρωση

Το uniFLOW είναι μια πλατφόρμα που λειτουργεί στο cloud κι έχει σχεδιαστεί για να ενοποιήσει όλα τα εκτυπωτικά μηχανήματα Canon σε μια επιχείρηση προσφέροντας μείωση εκτυπωτικού κόστους, ασφάλεια εγγράφων, αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων και επίτευξη των στόχων περιβαλλοντικής απόδοσης.

Γρήγορη Περιήγηση

  1. Ασφάλεια Εκτυπώσεων
  2. Εκτύπωση από οπουδήποτε
  3. uniFLOW Universal Driver
    1. Ευέλικτη πιστοποίηση ταυτότητας στη συσκευή
  4. Κόστος και εξοικονόμηση
  5. Σάρωση Εγγράφων
  6. Πλεονεκτήματα

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε οργανισμού, είτε πρόκειται για μια μικρομεσαία επιχείρηση, είτε για ένα γραφείο, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, κ.ο.κ.

Ασφάλεια Εκτυπώσεων

Η λειτουργία Secure Print επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν ευαίσθητα έγγραφα σε εκτυπωτές δικτύου από επιτραπέζιες και συμβατές φορητές συσκευές.

Τα έγγραφα εκτυπώνονται μόνο όταν ο χρήστης βρίσκεται πάνω στη συσκευή και πιστοποιείται, είτε με κωδικό είτε με κάρτα ταυτοποίησης.

Αυτό καθιστά το uniFLOW μια ισχυρή εφαρμογή λογισμικού με ελέγχους πρόσβασης που μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Επίσης επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν με έλεγχο ταυτότητας από οπουδήποτε και αν εργάζονται, δίνοντας την δυνατότητα να εκτυπώνουν από τον υπολογιστή τους από ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που χρησιμοποιεί server ή από το smartphone τους.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής μιας εργασίας εκτύπωσης, οι εργασίες όλων των χρηστών κρατούνται στην προσωπική τους ουρά εκτύπωσης μέχρι να απελευθερωθούν με έλεγχο ταυτότητας.

uniFLOW Universal Driver

Το uniFLOW Universal Driver έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έξοδο με βάση τις προδιαγραφές των χρηστών. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε συσκευή δικτύου από την οποία θα εκτυπώσουν τα έγγραφά τους.

Έτσι όπου κι αν βρίσκονται μέσα στον εργασιακό χώρο μπορούν να επιλέξουν την πλησιέστερη εκτυπωτική συσκευή, να καταχωρήσουν τον κωδικό ταυτοποίησης για να απελευθερωθεί η εκτύπωση, χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στον εκτυπωτή που βρίσκεται στο γραφείο τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλλουν τις εργασίες εκτύπωσης από το OS X -χωρίς να εγκαταστήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα οδήγησης- χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Apple AirPrint.

uniFLOW

Ευέλικτη πιστοποίηση ταυτότητας στη συσκευή

Η πρόσβαση στις συσκευές ελέγχεται εύκολα με το uniFLOW.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε συσκευή θελήσουν και να απελευθερώσουν την εκτύπωση μεταξύ πολλαπλών επιλογών ελέγχου ταυτότητας, όπως σύνδεση με κάρτα, όνομα χρήστη/κωδικός πρόσβασης, ή κωδικός PIN.

Κόστος και εξοικονόμηση

Για να μειωθεί το κόστος συντήρησης και η αλλόγιστη σπατάλη, μια επιχείρηση πρέπει να κατανοήσει πώς δαπανάται ο προϋπολογισμός που είναι διαθέσιμος για τις εκτυπώσεις.

Το uniFLOW σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε όλα τα έξοδα εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ σε οποιαδήποτε συσκευή ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί το κόστος σε τμήματα ή συγκεκριμένα έργα.

Σάρωση Εγγράφων

Αποτελεί ένα πλήρες λογισμικό διαχείρισης σάρωσης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βέλτιστη αξία κατά την ψηφιοποίηση εγγράφων ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Υπάρχουν:

  • δυνατότητες απλής αποθήκευσης στον τοπικό υπολογιστή ή σε χώρο στο cloud που παρέχει το uniFLOW,

  • δυνατότητες αναγνώρισης εικόνας για άμεση αποστολή ή αποθήκευση στον τελικό προορισμό. Έτσι διάφορα έγγραφα, όπως π.χ. τιμολόγια μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας σε φάκελο που έχει οριστεί χωρίς να χρειάζεται εκ των προταίρων επιλογή τελικής αποθηκευσης

  • και ενσωμάτωση OCR για καταχώρηση δεδομένων αυτόματα. Στοιχεία ενός τιμολογίου, προμηθευτής, προϊόντα, τιμές, μπορούν να καταχωρηθούν αυτόματα στο ERP της επιχείρησης, χωρίς χειροκίνητη καταχώρηση.

Πλεονεκτήματα

  1. Ελεγχόμενο & μειωμένο κόστος

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, η επιχείρηση μπορεί να παρακολουθεί και να αναλύει τη χρήση εκτύπωσης, αντιγραφής, fax και σάρωσης, επιτρέποντας τον έλεγχο της τρέχουσας χρήσης.

  1. Βελτιωμένη παραγωγικότητα των εργαζομένων

Η παραγωγικότητα των εργαζομένων μπορεί να βελτιωθεί με την παροχή φορητών εγκαταστάσεων εκτύπωσης και τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν όπου το χρειάζονται.

Επομένως εάν η εργασία ενός εργαζόμενου είναι στην άλλη άκρη του κτιρίου, μπορεί να πραγματοποιήσει εκτυπώσεις από το tablet του σε εκτυπωτή που βρίσκεται κοντά του.

  1. Χαρακτηριστικά ασφαλείας εγγράφων

Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη χρήση των συσκευών και να διατηρηθούν οι πολύτιμες και εμπιστευτικές πληροφορίες ασφαλείς, το uniFLOW απαιτεί από τους χρήστες να ταυτοποιούνται σε μια συσκευή.

Δεν θα υπάρξει δηλαδή καμία εκτύπωση αν ο χρήστης δεν μεταβεί στο φωτοτυπικό, έτσι ώστε να επιλέξει την εκτύπωσή του πάνω στο φωτοτυπικό και πληκτρολογήσει τον κωδικό του ή σαρώσει την κάρτα ταυτοποίησής του.

  1. Αυξημένη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Το uniFLOW μπορεί να παρέχει την ανάλυση που βοηθά στην εφαρμογή μιας στρατηγικής περιβαλλοντικής εκτύπωσης, η οποία μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων.

  1. Παροχή πολλαπλών προγραμμάτων αδειών χρήσης

Λύσεις της uniFLOW υπάρχουν για κάθε τύπο επιχείρησης καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση.

Για περισσότερα νέα στον εκτυπωτικό τομέα εγγράψου στο newsletter μας και θα λαμβάνεις τα πιο επίκαιρα!

Άλλα άρθρα από το blog
(ή σχετικά άρθρα)

Zisopoulos Team

Άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ καλές τιμές. Πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσετε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κατάστημα σας για αυτό και σας προτείναμε και σε συνάδελφό μας.

Θώμογλου Π.

97%

ικανοποιημένοι πελάτες βάσει στοιχείων έρευνας που πραγματοποιούμε μετά από κάθε συναλλαγή

Ricoh
Konica Minolta
Canon
Develop
HP
Kyocera
Triumph Adler